Floor Work Lady Style
verantwortlich: Luisa Handing

Even though the descriptions of our courses are in German, our instructors, of which the majority is capable of speaking English, are welcomming of internationals. We consider sports in themselves as a kind of universal language of movement and strive to ensure that participation in our sports courses is possible for everyone.

Floor Work Ladys Style

Im Kurs wird eine Choreografie an und um die Stange erlernt. Exotic Pole Dance ist eine schöne, atemberaubende, graziöse und zugleich sexy Tanzchoreographie an der Pole Dance Stange in Kombination mit Bodenelementen. Beim Exotic Pole Dance werden in den ersten 5 Einheiten Basic Steps, Dancemoves und Floorwork auf den High Heels umgesetzt. Das Erlernte wird dann in ersten Tanz-Kombinationen angewendet.

Bitte Highheels, Tuch und Wasser mitbringen :)

Für alle Hochschulsportkurse gelten derzeit die folgenden Corona-Regularien: https://tinygu.de/UcG8M

1413Fr18:45-19:45Halle 421.10.-10.02.Olena Sytnyk